Abdulkadir Yapçan Mahkeme kurup uygurları dövüyor ve yargılıyormuş ?

Uygurlar arasında Ak Sakallı Derin Devlet olarak konuşulan Uygur Uyruklu Abdulkadir Yapçan ve Adamları İstanbul Sefaköy’de Kanun ve yasalarca Suç olan , kendi Mahkemesini kurup Mazlum uygur kardeşlerimizi Şiddet göstererek,döverek ,hakaret ederek yargılıyormuş İddiası . daha evvelde ropörtaj yaptığımız çok sayıda Uygur Bize Abdulkadir Yapçan hakkında pek çok iddialarda bulunup Sefaköyde mahkemesi var her kes ondan korkuyor bu yüzden Polise veya Savcılığa şikayet edemiyor diye söylemişti.Hatta 2 sene evvel yayınladıımız roöpörtajda Şiddet görerek dövülen Uygur uyruklu kişide aynı şeyi söylemişti.

Daha önce Sefaköyde Uygur Suç örgütü tarafından Dövülen Mazlum uygur Uyruklu kişinin haberini yapmıştık. O Olaydada İsmi geçenler Aşağıdaki Videoda da ismi geçenler ve İddialar aynı. Haber merkezimize gelen Uygur Uyruklu kişi Abdulkadir Yapçan ve Adamları tarafından defalarca Dövülerek , Abdulkadir Yapçan liderliğinde kurulan Uygur Mahkemesinde yargılanıp Şiddet gördüğünü ,Darp edildiğini anlattı.

Basın Halkın müşterek sesidir. Biz haberciyiz bize gelen kişiyle biz ropörtajımızı yaparız Devletimizi,n İlkgili kurumlarıda haberi inceledikten sonra Kanun ve Yasalarca araştırmalarını yapar ve İddialar doğruysa Yüce türk adaleti önünde suçlu olan kişi yargılanır.

Türkiye Cumhuriyetinin Kanun ve yasaları vardır.Kanunlar her kişiye eşit olarak uygulanır. Bir kişi Ak Sakallı, Derin Devler veya Makam Mevkisi var diye Suç iileyemez. Her kes kanun ve yasalara uymak zorundadır.

 

NOT : Haberde İsmi Geçen herkes bizimle cesur@cesurtv.com mail adresimizden bize ulaşarak iletişime geçip, Basın ahlak ilkeleri gereğince Ofisimizde Kameramız önüne geçerek cevap haklarını kullanabilirler.

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU UYGUR UYRUKLU KİMİN ELİNİ ÖPTÜ ?

Terörden dolayı Güvenlik kodu bulunan 300 den fazla Uygurun Güvenlik kodları Kaldırılmış

Yorum bırakın